Golden Agapi

Golden Retriever

Mine hunder

"Frida" Secret-Garden Enigma

(Solstrimmans Wild Style x Secret-garden Venus Fra Milo)

Vår kjære Frida. Snille, gode, myke, trofaste jenten vår. Hele eventyret vårt startet med deg. Hun er stammor i oppdrettet vårt, og vi kunne knapt fått en bedre start. Med din gylne kraftige pels og ditt myke uttrykk, smelter du selv de hardeste hjerter.

 

Temperamentet hennes er enestående, hun elsker alle hun møter på sin vei, både andre dyr, og mennesker. Hun er en medium stor gylden tispe med kraftig benstamme, mykt uttrykk, vakkert skåret hode, snorrett topplinje og gode vinkler. Noe hun igjen har avlet videre til sine avkom.

 

En snillere tispe skal man lete lenge etter. Frida er en meget lettlært hund og en kløpper på lydighetstrening. Hun er også den eneste tispen i Norge som har oppnådd tittelen MASTER i søkssporten Barn Hunt.

Født: 12. februar 2013

HD: B

AD: 0

PRA-1: Fri

PRA-2: Fri

Øyne: Katarakt
ICT: Affisert

"Heidi" Golden Agapi's Afrodite

(Jako's Stand By Me x Secret-Garden's Enigma)

Heidi er min første tispe fra eget oppdrett. Hun ble født i et kull på 10 valper, hvorav 3 tisper og 7 hannvalper. Fra det øyeblikket hun kom til verden visste jeg at dette var min utvalgte. Og det har jeg ikke angret et sekund på.

 

Hun har i tillegg til å være svært vakker et helt fantastisk behagelig gemytt. Rolig, avbalansert og ekstremt kosete innendørs og en aktiv hund utendørs. Hun er middels i størrelse. I temperament er hun som sin mor, Frida, myk og ekstremt lettlært og lydig. Heidi holder seg til flokken sin, elsker å svømme, apportere og stuper ut i vannet hver gang hun har mulighet. Heidi har som de fleste av mine hunder gylne foreldre bak seg, og har i større eller mindre grad avlet dette videre i sine avkom.

 

Heidi fikk sitt første kull 01.10.2018, på hennes egen 3 års dag. Et kull på 10 valper. Fra dette første kullet hennes beholdt vi Sarah, som dere også kan bli kjent med via hjemmesiden. På hennes andre kull, født 19.09.2020 beholdt vi 2 tisper Bella og Hope. Disse vil dere også bli bedre kjent med via vår hjemmeside.

Født: 1. oktober 2015

HD: A/A

AD: 0/0

PRA-1: Fri

PRA-2: Fri

Øyne: Ok
ICT: Bærer

"Sarah" Golden Agapi's Close To My Heart

(N UCH Jako's Companion For The Future x Golden Agapi's Afrodite) 

Vår kjære Sarah er en nydelig tispe fra Heidi sitt første kull, og er nærmest som en klone av sin Mamma, med sitt myke vakre uttrykk og vakre gylne pels. En veldig mild og stabil tispe som vi er veldig glad i. Sarah er meget sosial, en behagelig, snill og god kosejente som gjerne ligger med snuten mot nese i sofaen sammen med familien. En meget vakker tispe, med et nydelig gemytt.

Født: 1. oktober 2018

HD: A/A

AD: 0/0

PRA-1: Fri

PRA-2: Fri

Øyne: Fri
ICT: Bærer

"Malin" Sunny Delight's Foreign Faith

(SE U(U)CH Dainty's Foreign Affair x SE DK U(U)CH N UCH Golden Supreme Erase And Rewind) 

Kjære Malin er en flott jente fra kennel Sunny Delight i Sverige. 

Født: 6. april 2019

HD: A/A

AD: 0/0

PRA-1: Fri

PRA-2: Fri

Øyne: Fri
ICT: Bærer