Golden Agapi

Golden Retriever

Valper

Kennel Golden Agapi's absolutte prioritet er meget godt gemytt, hos både mor og far. Vårt ønske er å beholde en valp fra hvert kull, for å kunne bevare linjene våre. Alle våre valpekull blir særdeles godt sosialisert med både voksne, barn og dyr. De vokser selvsagt opp inne i huset som fullverdige familiemedlemmer. Våre valper blir levert med helseattest fra veterinær, microchip, pass og er registrert i Norsk Kennel klubb og med stamtavle.

 

Det er ønskelig å bli kontaktet på mail fra familer som kunne vært interessert i valp fra oss. Her vil vi gjerne høre om deres bo-, arbeid-, og familiesituasjon. Hvilke aktiviteter kan du se for deg å kunne tilby hunden i fremtiden? Er utstilling, lydighet, agility, jakt eller barn hunt noe du kunne sett for deg å holde på med? Hvordan vil en endring i livssituasjon påvirke hunden?

 

Det koster å ha hund. Forsikring og oppfølging hos veterinær er derfor en nødvendighet. Vi anbefaler at valpen er forsikret i Agria minimum inntil HD og AD røntgen er avlest ved ettårsalderen. Vi ønsker også å være tilgjengelig for våre valpekjøpere gjennom hele hundens liv.

 

Holder du til i Bergensområdet og kunne du og din familie tenkt dere å bli fôrverter?

17/4/22: Akkurat nå søker jeg fôrfamilie for en ett år gammel tispe ved navn Tuva, Golden Agapi's Fairytale Bliss. Hennes foreldre er min Sarah (Golden Agapi's Close To My Heart) og Picasso (Master Star de Lar de Casanova). Ta gjerne kontakt!

"Tuva" Golden Agapi's Fairytale Bliss

Planer

Per nå har jeg ingen planlagte kull/kombinasjoner.

"Sarah" Golden Agapi's Close To My Heart med sine små.