Golden Agapi

Golden Retriever

Valper

Kennel Golden Agapi's absolutte prioritet er meget godt gemytt, hos både mor og far. Vårt ønske er å beholde en valp fra hvert kull, for å kunne bevare linjene våre. Alle våre valpekull blir særdeles godt sosialisert med både voksne, barn og dyr. De vokser selvsagt opp inne i huset som fullverdige familiemedlemmer. Våre valper blir levert med helseattest fra veterinær, microchip, pass og er registrert i Norsk Kennel klubb og med stamtavle.

 

Det er ønskelig å bli kontaktet på mail fra familer som kunne vært interessert i valp fra oss. Her vil vi gjerne høre om deres bo-, arbeid-, og familiesituasjon. Hvilke aktiviteter kan du se for deg å kunne tilby hunden i fremtiden? Er utstilling, lydighet, agility, jakt eller barn hunt noe du kunne sett for deg å holde på med? Hvordan vil en endring i livssituasjon påvirke hunden?

 

Det koster å ha hund. Forsikring og oppfølging hos veterinær er derfor en nødvendighet. Vi anbefaler at valpen er forsikret i Agria minimum inntil HD og AD røntgen er avlest ved ettårsalderen. Vi ønsker også å være tilgjengelig for våre valpekjøpere gjennom hele hundens liv.

 

Planer

Per nå har jeg ingen planlagte kull/kombinasjoner.

"Sarah" Golden Agapi's Close To My Heart med sine små.